Interieur Kortrijk

Van 17 tot en met 22 oktober staat Andrea met haar ontwerpen op Interieur Kortrijk.

Lees Meer

Getuige ten laste

Een weduwe neemt de charmante Leonard Vole op in haar testament. Enkele uren later wordt zij dood aangetroffen. Alles wijst in de richting van Leonard Vole.

​De zaak tegen Vole is zo sterk dat zelfs de collega’s van de doorwinterde strafpleiter Robarts twijfelen of hij in staat zal zijn de zaak tot een goed eind te brengen.

Lees Meer

De Roos Diep in Mij

Gina Lisa en Andrea brengen een eerbetoon aan twee unieke Vlaamse zangeressen Yasmine en Ann Christie.

Lees Meer

Theaterwandeling

Op 5, 6 en 7 oktober 2018 vindt er een theaterwandeling plaats in en rond het kasteel van Loppem. Een theaterwandeling in het teken  van WO I. 

Lees Meer

Concert met Bravoer

Op 20 oktober is Andrea te gast bij de Koperensemble Bravoer.

Lees Meer

Andrea Design

Toen Andrea zes was -in 1970- kreeg ze een doos vol kleurrijke houten staafjes. Niet om mee te spelen maar om mee te leren tellen. Elk cijfer van 1 tot 10 had een welbepaalde kleur. En omdat haar honger naar kleuren altijd al sterker was dan haar talent voor wiskunde, associeert ze al heel haar leven elk cijfer met een welbepaalde kleur.

Lees Meer

Een inspecteur belt aan

– REISVOORSTELLINGEN –

Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt.

Hij  komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Lees Meer

Eurovizie

Er was een tijd waarin het Eurovisie Songfestival echt iets betekende in Vlaanderen. Families en vrienden waren samen aan de buis gekluisterd.
Grote melodieën, grote orkesten met echte muzikanten en gepassioneerde zangtalenten lieten een poëtisch stukje van Europa zien. Die tijd is voorbij, of toch niet?

Haal het doek maar op

Wanda Joosten, Andrea Croonenberghs en de KABARETband met Peter Bauwens, Chris Dewamme en Wim Bartholomeus maken dit prettig én prikkelend belevingsconcert voor de vele muzikale taalliefhebbers in de lage landen.

Lees Meer

Gastrol in Familie

Vanaf woensdag 17 januari 2018 speelt Andrea een gastrol in Familie. Ze maakt haar intrede als femme fatale Griet Macharis, een klassevolle en ondernemende vrouw die op een mode-event kennismaakt met Guido Van den Bossche (Vincent Banic).