Familie

Naar het einde toe van het 30ste seizoen van Familie doet Griet Macharis opnieuw haar intrede.

Lees Meer

Gastoptreden bij Maarten Cox en Lotte Stevens

Op 11 juli 2021 is Andrea te gast bij Maarten Cox en Lotte Stevens. Zij zullen op het binnenpleintje van het Gasthuismuseum van Geel voor u een intiem concert geven begeleid door een vierkoppig live-orkest.

Lees Meer

Zo was er maar één

Geena Lisa en gasten, waaronder Andrea Croonenberghs, brengen Nederlandstalige nummers: Evergreens, iconische songs en nooit vergeten hits! Mee-genieters en mee-zingers, ze passeren allemaal de revue tijdens een live show.
Lees Meer

‘LA PIOVRA’ is terug van lang weggeweest

Andrea blaast met veel goesting en met Chris Van Nauw, Karl Zosel en Eric Bosteels La Piovra nieuw leven in. Een eclectische mix van pop-, rock- en singer-songwritersmuziek. Fleetwood Mac, Janis Ian, CSN&Y, Adèle, Celeste, Ilse De Lange, Norah Jones, Bonnie Raitt, Keane … maar dan anders.

Lees Meer

Houden Van

Na vele succesvolle namiddagen in het Antwerpse Sportpaleis komt Houden Van opnieuw tot leven en komt het naar u toe in uw cultureel centrum. 

Lees Meer

Eurovizie

Er was een tijd waarin het Eurovisie Songfestival echt iets betekende in Vlaanderen. Families en vrienden waren samen aan de buis gekluisterd.
Grote melodieën, grote orkesten met echte muzikanten en gepassioneerde zangtalenten lieten een poëtisch stukje van Europa zien. Die tijd is voorbij, of toch niet?

Moordspel

REISDATA

Moordspel vertelt het verhaal van Sydney Bruhl, een toneelschrijver met net een gigantische flop achter de rug. Als gevolg daarvan heeft hij nu gebrek aan inspiratie en kan hij geen goed theaterstuk meer bedenken. Dan ontvangt hij een script met de post, geschreven door een jonge student van hem, Clifford.

Lees Meer

Getuige ten laste – Reisvoorstellingen

Een weduwe neemt de charmante Leonard Vole op in haar testament. Enkele uren later wordt zij dood aangetroffen. Alles wijst in de richting van Leonard Vole.

​De zaak tegen Vole is zo sterk dat zelfs de collega’s van de doorwinterde strafpleiter Robarts twijfelen of hij in staat zal zijn de zaak tot een goed eind te brengen.

Lees Meer

Wat een Jaar!

Op zaterdag 21 september is Andrea te gast bij ‘Wat een Jaar!’. Een show waar Host Koen Wauters, teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel elke week samen met twee bekende gasten terugkeren in de tijd, naar een jaar uit het verleden dat ze bewust meemaakten. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’.

Lees Meer

Andrea Design

Toen Andrea zes was -in 1970- kreeg ze een doos vol kleurrijke houten staafjes. Niet om mee te spelen maar om mee te leren tellen. Elk cijfer van 1 tot 10 had een welbepaalde kleur. En omdat haar honger naar kleuren altijd al sterker was dan haar talent voor wiskunde, associeert ze al heel haar leven elk cijfer met een welbepaalde kleur.

Lees Meer